Openhartige en steunende video over Post Covid en rouw

In deze indrukwekkende video vertelt Gerben van Dijk, zelf levend met Post Covid, wat hij allemaal ervaart, wat de veranderingen in zijn leven teweeg brengen en hoe hij hiermee omgaat. Hij is eerlijk over de aspecten van rouw en spreekt daarnaast over ‘Hoop en jezelf weer vinden | Omgaan met verlies & hervinden van balans’. Omdat hij praat vanuit zijn eigen ervaring komt hij heel dichtbij maar weet hij toch ook boven zichzelf uit te stijgen en anderen een hart onder de riem te steken en ook nog tips aan te reiken. Een waardevol document dat velen herkenning en ook houvast kan bieden. 

Dank je Gerben. De video mocht met zijn toestemming hier geplaatst worden, en komt van zijn website: https://gerbengvandijk.nl.

Graag steun ik Gerbens inzet om deze waardevolle video voor zoveel mogelijk Post Covid patiënten toegankelijk te maken. Ook voor andere PAIS-patiënten kan het veel bieden.

 

 

 

 

 

september 26, 2024
sepsisen1
Diagnose, Gevolgen, Herstel, postcovid; longcovid; rouw; balans; zelfbeeld; pots; pem; pais; post acute infectieuze syndromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *